FAQ - Frågor och svar

PRODUKTER

Är era produkter säkra för barn, husdjur och personer med allergier eller känslig hud? 

Ja, våra skonsamma produkter med naturliga ingredienser är väl anpassade till personer med känslig hud eller allergier. Våra formulas har skapats för att vara både skonsamma och vårdande mot huden samtidigt som de är effektiva mot fläckar, smuts och bakterier. 

Ni donerar en del av er omsättning – varför, till vad och hur mycket?

Att skydda haven – världens största ekosystem - är en av grundpelarna i Five Oceans filosofi och en av anledningarna till att vi startade varumärket. Därför har vi valt att stödja Naturskyddsföreningens arbete för friskare, levande hav och vatten. Vi skänker 5% av all försäljning i vår webbbutik till deras havsarbete. Här kan du läsa mer om vad Naturskyddsföreningen gör på området:

https://www.naturskyddsforeningen.se/lar-dig-mer/hav-och-vatten/

Är era produkter veganska?

Ja, alla våra produkter är 100 % veganska.

Är era produkter testade på djur?

Nej, inga av våra formulas är testade på djur.

Är förpackningen återvinningsbar?

Ja, vår förpackning är återvinningsbar. Vi använder ingen pappersetikett så du kan enkelt återvinna hela förpackningen inkl. hatt/pump/spray i återvinningen för plast. Våra flaskor är dessutom producerade av 100% återvunnen plast.  

Hur använder man flytande tvättmedel i tvättmaskinen? 

Häll formulan i facket för tvättmedel, ofta finns det en markering som visar hur manga ml du har hällt i. Använd inte mer produkt än du behöver. Läs noga instruktionen på flaskorna för att se rätt doseringsmängd. Man kan också använda en doseringsboll som man stoppar in i maskinen.

FRAKT

Är era transporter miljövänliga?  

Ja, våra transporter är CO2 neutrala och vi har tagit fram en specifik e-handelskartong som är möjlig att anpassa för 2 eller 3 produkter så vi minimerar volymerna i våra transporter.

Till vilka länder levererar ni?

Vi levererar i nuläget endast inom Sverige. 

Vad kostar frakten?

Fraktkostnaden beräknas automatiskt i kassan för den faktiska leveransadressen och landet. Vi erbjuder gratis frakt på beställningar över 300 SEK inom Sverige.

Hur lång leveranstid har ni?

Vi behandlar vanligtvis beställningar inom 1-2 arbetsdagar när din beställning har lagts. Beroende på din leveransadress kan du räkna med att få din leverans inom 3-5 arbetsdagar.

Kan jag spåra min leverans?

Efter att din beställning har gjorts får du en orderbekräftelse till det e-postmeddelande du har gett. När din beställning har bearbetats och är klar att skickas kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse tillsammans med ditt spårningsnummer.

 

ÖVRIGT

Har du några andra frågor?

Vi vill gärna ha din feedback! Om du har frågor eller kommentarer kan du kontakta oss via e-post;  contact@fiveoceans-home.com eller DM via våra sociala kanaler.