Nyhet!

Högeffektiv allrengöring baserad på nordisk tallsåpa & moderna sockertensider

Äntligen lanserar vi en allrengöring i Five Oceans, vår efterlängtade Universal Cleaner.

En modern och högeffektiv allrengöring med bättre rengörande effekt än vanlig såpa, baserad på tallolja kombinerad med biologiskt nedbrytbara sockertensider för rengöring av många ytor i hemmet.

Ger en underbart fräsch känsla av nystädat där den klassiska såpadoften blandats med noter av tall, krispig mint och marina ackord.

Optimal för rengöring av golv, ugn, spis, väggar, stål, vinyl, målade ytor och stenmaterial, även natursten. Används över stora ytor utspädd med vatten eller koncentrerad för punktbehandling av hårt smutsade ytor.

Doften heter Ocean Wood and Mint och är en fin blandning av den klassiska såpadoften uppiggad med moderna doftnoter:

Grön toppnot med tall och eukalyptus

Hjärtnot med marina ackord, mint och kummin

Basnot med tränoter, balsamgran och aromatiska ackord

Gör så här:

Häll Universal Cleaner i en hink med ljummet vatten, 1 msk (15 ml) räcker till 1 liter vatten. Använd en ren trasa och torka av golven eller andra ytor. Låt lufttorka.

Universal Cleaner kan också användas koncentrerad (outspädd) för hård smutsade ytor. Ta en liten mängd på det smutsiga området, tex ugnen. Låt verka ett par minuter och torka sedan rent.

Som alla Five Oceans rengöringsprodukter är universal cleaner:

– Skapad med hållbara, förnybara och biologiskt nedbrytbara ingredienser.
– 100% vegansk formula.
– Flaska gjord av 100% återvunnen plast.

Rengör ditt hem effektivt, men med en formula som är skonsam både mot våra hav och mot material i hemmet.

Universal Cleaner 1000 ml
Universal Cleaner 1000 ml
Universal Cleaner 1000 ml
Universal Cleaner 1000 ml

Universal Cleaner 1000 ml

132 kr Erbjudande Spara

Endast 0 kvar i lager

Högeffektiv allrengöring baserad på tallolja. En modern allrengöring med bättre effekt än vanlig såpa för rengöring av flera ytor i hemmet. Optimal för rengöring av golv, väggar, målade ytor, stål, vinyl och stenmaterial. Rengör ditt hem effektivt, men med en formula som är skonsam både mot våra hav och mot material i hemmet. Ger en fräsch känsla av nystädat med noter av tall, krispig mint och marina ackord. Optimal för rengöring av golv, ugn, spis, väggar, natursten och målade ytor. Skonsam mot känsliga ytor. Fungerar även på natursten tack vare högt pH-värde. Biologiskt nedbrytbar formula med moderna sockertensider blandad med nordisk tallolja.

Grön toppnot med tall och eukalyptus. Hjärtnot med marina ackord, mint och kummin. Basnot med tränoter, balsamgran och aromatiska ackord.

Alla våra flaskor är gjorda av 100% återvunnen plast och formulan är 100% vegansk.

Häll Universal Cleaner i en hink med ljummet vatten, 1 msk (15ml) till 10 liter vatten, eller använd koncentrerad för hård smutsade ytor. Använd en ren trasa och torka av golven eller andra ytor. Låt lufttorka.

  • Minimal akvatisk toxicitet jämfört med liknande produkter. Det betyder att mindre vatten går åt för att neutralisera produkternas inverkan på hav, vattendrag och de marina ekosystemen. Minimalt vattenavtryck: låg direkt och indirekt vattenförbrukning. Naturliga, hållbara och biologiskt nedbrytbara ingredienser.

1000 ml

Innehållsspecifikation:
Aqua
Propanediol
Potassium Hydroxide
Cocoyl Methyl Glucamide
Sodium Cocoyl Glutamate
Citric Acid
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate
Parfum
Propanediol
Potassium Hydroxide
Cocoyl Methyl Glucamide