Teamet tipsar

Business Manager

Sara Wictorsson

Ålder: 46 år

Bor: Hus i Sollentuna

Familj: sambon Tomas, barnen Jack, 12 år och Axel, 8 år samt bonussonen Felix, 22 år

Favoritprodukt: Down Wash

KÖP saras favorit

Berätta om varför Down Wash är din favoritprodukt och hur du använder den?

Jag hade aldrig tidigare testat ett specifikt duntvättmedel
innan jag provade Down Wash. Nu förstår jag verkligen vad skillnaden är när man använder ett specifikt tvättmedel för dun istället för ett ”fintvättmedel”. Aldrig förut har jag fått så fint resultat när jag tvättar mina lättdunjackor, dunkuddar och duntäcken. Jag har en benvit lättdunjacka, och färgen gör att den tyvärr lätt blir lite smutsig framförallt runt krage och ärmslut. Nu är det så enkelt att få den att kännas som helt ny igen. Nästan så jag upplevde att den blev finare efter tvätten än innan. Dunet kändes fluffigare än innan och inte en enda fläck kvar.

Då jag inte blivit nöjd tidigare när jag tvättat denna jacka hade jag nog slängt den och köpt en ny jacka om jag inte provat Five Oceans Down Wash. Så förutom att tvättmedelsformulan är snällare mot våra hav och biologiskt nedbrytbar bidrar den till hållbar konsumtion då jag nu kan behålla den jacka jag redan har och enkelt fräscha upp och tvätta rent istället för att köpa nytt! Det tycker jag är hållbarhet på alla sätt.

Ett extra hack är att använda Five Oceans Wool Dryer Balls i torktumlaren så torkar dunet ännu snabbare och blir ännu mer fluffigt.