Teamet tipsar

Business Manager

Sara Wictorsson

Ålder: 46 år

Bor: Hus i Sollentuna

Familj: sambon Tomas, barnen Jack, 12 år och Axel, 8 år samt bonussonen Felix, 22 år

Favoritprodukt: Fabric Freshener

KÖP saras favorit

Berätta om varför Fabric Freshener är din favoritprodukt och hur du använder den?

Jag visste inte att jag behövde en sådan här produkt så mycket i livet innan jag började använda Fabric Freshener. Jag förstår verkligen varför den har blivit vår bästsäljare! Jag använder den flera gånger varje dag och börjar alltid med att spraya våra sängkläder, överkast och sänggavel med den på morgonen innan jag bäddar sängen. Den fräschar upp, tar bort eventuella odörer från natten och ger en härligt lyxig hotellkänsla av rent och fräscht!

Denna produkt är verkligen så mycket mer än bara ett doftande linnevatten. Eftersom den motverkar dåliga odörer så sprayas hela familjens sneakers regelbundet för att hållas fräscha. Även mina träningstights sprayar jag innan tvätt så all eventuell svettlukt försvinner. Jag använder den också in i mitt linneskåp för uppfräschning och för att hålla eventuella odörer borta.

Kavajer, klänningar, svårtvättade festplagg, eller plagg som inte alls ska tvättas sprayar jag efter användning och hänger ut och för att luftas. Jag tror inte att jag har inte lämnat in ett enda plagg på kemtvätt sedan jag började använda Fabric Freshener!

Ett annat lifehack är att använda sprayen på våra ljusgrå matstolar i tyg (kanske inte den bästa möbeln med små familjemedlemmar och köttfärssås i kombination). Jag sprayar stolarna regelbundet och tack vare ett fläckskydd i produkten är det mycket lättare att få bort de fläckar som oundvikligt hamnar där förr eller senare.

Soffa, kuddar och plädar får sig också en omgång av sprayen med jämna mellanrum. Jag har även använt den för att spraya bilklädseln, det blev så fräscht och mycket lättare att torka rent sätena efteråt!

En multi-produkt helt enkelt som jag nu inte kan vara utan. Dessutom finns den i en smart 100 ml travel size som alltid får följa med på weekendresorna för att snabbt fräscha upp packningen.

NYHETER

Nu finns Fabric Freshener
i två nya dofter!

Två nya dofter av vår populära Fabric Freshener har äntligen kommit in på lager! Herbalist Garden och Roses & Milk – två helt olika dofter men med exakt samma formula som vår bästsäljare Rain on Sandalwood. Herbalist Garden doftar av fräscha gröna örter, te, ros och mysk för en uppiggande men ändå rogivande känsla. Roses & Milk har en delikat doft av ros, mandel, vanilj och krämigt mjölkiga ackord för en omsvepande, varm känsla.