Teamet tipsar

Digital Marketing Manager

Felicia Castro

Ålder: 26 år

Bor: Solna

Favoritprodukt: Kitchen
Cleaner

Köp Felicias favorit

Berätta om varför Kitchen Cleaner är din favoritprodukt och hur du använder den?

Köket är av så många anledningar en riktig golden-spot i mitt hem! Jag älskar att laga mat, baka eller bara känslan av att komma in till en kopp nybryggt kaffe på morgonen. Det är också en plats där jag ofta umgås med mina vänner och tar ett glas vin eller lagar mat ihop. Den härliga, varma känslan jag förknippar kök och matrum med förutsätter dock att det känns rent och städat runt omkring mig så att jag kan slappna av. Där har Kitchen Cleaner verkligen varit en gamechanger för mig som inte tidigare har tyckt att den där vardagsstädningen varit så rolig. Numera kommer jag på mig själv med att gå runt och spraya lite här och var hela tiden.

Det viktigaste för mig och det jag verkligen vill lyfta med denna produkt är effekten! Wow vad enkelt det är att få bort matrester på spisen eller på matbordet. Mikron och kylskåpet har också fått sig en å annan glow-up med Kitchen Cleaner. Däremot skulle jag nog säga att rengöra spisen är min favorit för då ser man verkligen glansen efteråt och allt smuts försvinner direkt.

Det många kanske inte vet är att den också fungerar så bra på andra ytor och inte bara där det kanske samlas mest fett och smuts. Mitt tips är att använda sprayen när du rengör dina fönsterbänkar eller vardagsrumsytor, då blir du både av med allt damm och du får en glansig yta!

Det går inte heller att undvika att lyfta doften! Den fräscha blommiga doften sprider sig verkligen i hemmet och man blir bortskämd av den konstant friska doften av nystädat, men inte på ett starkt eller kemiskt sätt.

Är du precis som mig och vill ha ett fräscht och rent hem men inte lägga för mycket tid på vardagsstädning så kommer du definitivt att bli lika besatt! Du kan använda Kitchen Cleaner överallt, samtidigt som den är snygg att ha framme lättillgängligt på diskbänken!